Uutiset

05.09.2021

Motocrossin SM-sarjan kauden viimeinen osakilpailu kaasuteltiin tänään Vantaalla. Kytönen Motorsportin Juuso Matikainen ajoi haastavan kauden jälkeen lopulta MX1-luokan SM-sarjassa viidenneksi. Vantaalla aamun aika-ajossa Husqvarna-kuljettaja oli neljäs.

15.08.2021

Kytönen Motorsportin Juuso Matikainen ajoi tänään Alavudella SM-motocross osakilpailussa neljänneksi. Husqvarna-kuljettaja ajoi hienosti päivän avauserässä kolmanneksi, mutta taipui toisessa erässä heikon lähdön jälkeen neljänneksi ja oli näin päivän yhteispisteissä neljäs.

14.08.2021

Kytönen Motorsportin Peetu Juupaluoma kruunattiin tänään Nummelan SM-endurossa E2-luokan Suomen mestariksi vaikka vielä kauden päätös osakilpailu on ajamatta, niin Juupaluoman piste-ero on niin suuri, että mestaruus varmistui jo nyt.

08.08.2021

Kytönen Motorsportin Pyry Juupaluoma uusi lauantaisen temppunsa ja ajoi tänään myös enduron EM-osakilpailun voittoon Tsekissä. Husqvarna-kuljettaja nousi EM-sarjassa voittojensa ansiosta kolmannelle sijalle, kun sarja on kauden puolivälissä.

07.08.2021

Kytönen Motorsportin Pyry Juupaluoma ajoi tänään enduron EM-osakilpailun voittoon Kozojedyssä Tsekissä. Husqvarna-kuljettaja hallitsi lähes koko päivää johtaen kilpailun toisesta maastokokeesta lähtien ja ajoi lopulta selvään voittoon.

06.08.2021

Enduron EM-sarjan kauden toinen kilpailuviikonloppu kaasutellaan tänä viikonloppuna Kozojedyssa Tsekissä. Kytönen Motorsportilta kilpailussa on mukana Pyry ja Peetu Juupaluoma sekä Niko Puotsaari.

02.08.2021

Kytönen Motorsportin Juuso Matikainen oli neljäs tänään motocrossin SM-osakilpailussa Orimattilassa. Sääennuste lupasi hieman sadetta kilpailupäivän ajaksi, mutta lopulta sadetta saatiin päivän aikana todella paljon taivaalta ja kuskit sekä rata kastuivat läpi märäksi.

31.07.2021

Kytönen Motorsportin Peetu Juupaluoma ajoi tänään toiseksi Sipoon SM-enduron E2-luokassa, kun voiton vei enduron kolminkertainen maailman mestari Eero Remes. Juupaluoma onnistui kuitenkin tekemään piste-eroa SM-sarjassa ja johtaa E2-luokan sarjaa nyt 27 pisteellä ennen Remestä.

18.07.2021

Kytönen Motorsportin Juuso Matikainen ajoi kuudenneksi tänään Tampereella SM-motocross osakilpailussa.

18.07.2021

Kytönen Motorsportin Pyry Juupaluoma uusi sunnuntaina temppunsa ja ajoi lauantain tapaan toiseksi. Viron MM-osakilpailu oli nuorelle Juupaluomalle uran ensimmäinen MM-osakilpailu ja hän ajoi loistavasti molempina päivinä kilpailussa kakkoseksi. 

18.07.2021

Kytönen Motorsportin Pyry Juupaluoma ajoi tänään Viron Saarenmaalla enduro Youth-luokassa toiseksi. Päivän voittoon ajoi Ruotsin Albin Norrbin ja kolmanneksi Kevin Cristino. Juupaluoman tiimikaveri Niko Puotsaari oli yhdestoista. Enduro Junior-luokassa Peetu Juupaluoma ajoi sijalle 13.

16.07.2021

Kytönen Motorsportin enduro nelikko Peetu ja Pyry Juupaluoma sekä Roni Salin ja Niko Puotsaari ovat mukana viikonloppuna ajettavassa enduron MM-osakilpailussa Virossa Saarenmaalla.

03.07.2021

Kytönen Motorsportin Peetu Juupaluoma ajoi SM E2-luokan voittoon lauantaina Jämsässä, joka on Jämsän seudun moottorikerhoa edustavalle Mäntässä asuvalle nuorukaiselle kotikilpailu.

14.06.2021

Motocrossin SM-sarja jatkui tänään Siilinjärven Hamulassa hienolla hiekkaradalla. Kytönen Motorsportin Juuso Matikainen kaasutteli aamun aika-ajossa kuudenneksi nopeimman kierrosajan.

23.05.2021

Suomalaisen motocrossin SM-sarja käynnistyi tänään Karkkilan saviradalla. Kytönen Motorsportin Juuso Matikainen keräsi SM-avauksessa MX1-luokassa viidenneksi korkeimmat SM-pisteet. Matikainen oli aamun aika-ajossa neljänneksi jääden pohja-ajan ajaneelle Viron Karel Kutsarille 1,2 sekuntia.

18.04.2021

Enduron EM-sarja käynnistyi tänä viikonloppuna Italiassa, missä eilen lauantaina ajettiin kauden avauskilpailu päivä ja tänään oli vuorossa toinen kilpailupäivä EM-pisteistä.

17.04.2021

Enduron EM-sarja käynnistyi tänään Italian Castel di Torassa. Kytönen Motorsportin veljeksistä nuorempi Pyry oli tänään isoveljeään 15 sekuntia nopeampi ja oli luokassaan U21 viides. Yleiskilpailussa nuorempi Juupaluoma sijoittui sijalle 29., kun vanhempi veljeksistä Peetu oli sijalla 31.

16.04.2021

Enduron EM-sarjan avausosakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Italian Castel di Torassa ja mukana ovat myös Kytönen Motorsportin veljekset Peetu ja Pyry Juupaluoma.

31.12.2020

Kytönen Motorsport jatkaa tulevalle kaudelle taustajoukkojen osalta vanhalla toimivalla kaavalla Harri Leppälaakson luotsatessa porukkaa.

12.10.2020

Cross countryn kauden kaksi viimeistä osakilpailua ajettiin viime viikonloppuna Säkylässä. Lauantain osakilpailussa pyörän käynnistysjohdon katkeamisesta kärsinyt Kytönen Motorsportin Roni Salin oli kilpailun kolmas, tiimikaveri Peetu Juupaluoman ollessa toinen ja Jiri Leinon voittaessa.

Pages