05.04.2019

Enduron EM-sarja käyntiin Portugalista

Enduron EM-sarja käynnistyy tänä viikonloppuna Portugalissa. Kytönen Motorsportilta kilpailuun lähtee viime vuoden U21-luokan hallitseva Euroopan mestari Roni Kytönen Junior E1-luokassa, Junior E2-luokassa tiimin värejä ylläpitää Roni Salin ja U21-luokassa Juupaluoman veljekset Pyry ja Peetu.

- Vettä tullut aika rajusti tämän päivän, että kuraa on luvassa. Pätkät muuten aika nopeita ja selkeitä. Hyvällä fiiliksellä lähden kilpailuun, huomenna vihdoin pääsee ajamaan kilpaa, Kytönen kertoi kilpailun aattona.

- Pätkät ovat todella makeita, selkeitä ja nopea tempoisia. Toivotaan, ettei hirveästi enempää tule vettä, mutta kura kilpailu on kyllä tulossa. Hyvillä fiiliksillä kilpailuun! Pyörä ja äijä on iskussa, rentoa ajoa heti alusta saakka niin eiköhän se siitä, EM debyyttikilpailussaan oleva Roni Salin kertoi.

- Pätkät ovat hienoja ja nopeita. Kurakilpailu tulossa ja se ei ole minun vahvuuksiani, mutta hyvillä fiiliksillä lähdetään ajamaan, viime kauden U21-luokan EM kolmonen Peetu Juupaluoma kertoi.

- Pätkät ovat todella hienoja, mutta märkiä. Kuitenkin hyvillä fiiliksillä kilpailuun ja mukava on päästä pienen tauon jälkeen taas ajamaan kilpaa, Salinin tapaan uransa ensimmäisessä EM-kilpailussa mukana oleva Pyry Juupaluoma kertoi.

Portugalissa kilpailu starttaa huomenna Suomen aikaan kello 11.00 ja luvassa on kolme erikoiskoetta, jotka ajetaan päivän aikana kolmeen kertaan.