18.07.2021

Juupaluoma Viron MM-avauspäivänä toiseksi

Kytönen Motorsportin Pyry Juupaluoma ajoi tänään Viron Saarenmaalla enduro Youth-luokassa toiseksi. Päivän voittoon ajoi Ruotsin Albin Norrbin ja kolmanneksi Kevin Cristino. Juupaluoman tiimikaveri Niko Puotsaari oli yhdestoista. Enduro Junior-luokassa Peetu Juupaluoma ajoi sijalle 13. ja Enduro1-luokassa Roni Salin oli 12.

- Hyvä päivä. Ajo kulki hyvin ja sain pidettyä toisen sijan vaikka kaaduin ja jäin jumiin kerran, mikä vei noin 25 sekuntia aikaa. Pätkät kului aikalailla, mutta tosi hyvä päivä. Ensimmäinen MM-kilpailu ja toinen sija tuli, kertoi todella tyytyväinen Pyry Juupaluoma.

 -Ihan hyvä päivä. Ensimmäisellä kierroksella ajo oli vähän hukassa ja päivän aikana kahdet lipat ensimmäiselle pätkälle verotti vähän aikaa, mutta muuten olen ihan tyytyväinen. Huomenna yritetään parantaa ensimmäiselle pätkälle, kun siellä näyttää tulevan eniten takkiin, Niko Puotsaari kertoi.

- Ihan ok päivä oli. Alkuun hieman kankeaa, mutta sitten lähti kulkemaan ihan hyvin. Parit pikku lipat tuli kanssa heitettyä. Huomenna jatketaan, Peetu Juupaluoma kertoi.

- Ihan kiva päivä ja sopivan raskas. Tuli otettua yksi at-minuutti tuossa todella tiukan aikataulun takia, joka muutettiin toiselle kierrokselle. Endurotestillä jäin kerran jumiin, missä meni törkeästi aikaa! Mutta ihan hyvin omasta mielestä tuli kaikki pätkät, Roni Salin kertoi.

Huomenna sunnuntaina Virossa ajetaan toinen kilpailupäivä.