18.07.2021

Juupaluoma Viron MM-endurossa toiseksi myös sunnuntaina

Kytönen Motorsportin Pyry Juupaluoma uusi sunnuntaina temppunsa ja ajoi lauantain tapaan toiseksi. Viron MM-osakilpailu oli nuorelle Juupaluomalle uran ensimmäinen MM-osakilpailu ja hän ajoi loistavasti molempina päivinä kilpailussa kakkoseksi. 

- Tosi mahtava viikonloppu. Ensimmäinen MM-osakilpailu ja tuloksena toinen sija molemmilta päiviltä. Ajo kulki hyvin koko päivän vaikka pätkät olivatkin rajussa kunnossa. Yhden kerran lähti tankojen yli, mutta ei siinä kauaa mennyt. Kaikin puolin tosi hyvä kisa. Iso kiitos huollolle ja tiimille, tyytyväinen Juupaluoma kertoi.

Pyryn isoveli Peetu Juupaluoma ajoi myös hienon kilpailun sunnuntaina ollen kova tasoisessa enduro Junior-luokassa sijalla 10. sekä enduro Junior 1-luokassa neljäs.

- Hyvä päivä oli tänäänkin. Ei isompia ongelmia eikä kaatumisiakaan tullut. Rento ja hyvä ajo koko viikonlopun, tästä on hyvä jatkaa! Iso kiitos reppupyörälle, huollolle ja tiimille, myöskin tyytyväinen vanhempi Juupaluoma kertoi.

Tiimin kolmas kuljettaja Niko Puotsaari jatkoi kanssa vahvoja otteitaan ollen sunnuntaina enduro Youth-luokassa kymmenes.

- Sama homma kuin eilen, että extremellä tulee hävittyä enemmän aikaa vaikka ajo tuntuu kulkevan, kun taas hiekkapatissa ajatkin oli ihan hyviä. Muuten hyvä päivä ilman kaatumisia ja yhden sijan parannus eilisestä. Kiitos kaikille ketä oli mukana auttamassa, Niko Puotsaari kertoi.

Tiimin konkari kuljettaja Roni Salin ajoi lauantain tapaan Enduro 1-luokassa sijalle 12.

- Ihan jees päivä aika rankkaa oli ja endurotesti oli vaikeata koko viikonlopun, mutta extreme ja crossi sujui sekä oli nautinto ajaa oikeastaan. Muutamia hyviä pätkä aikoja tuli. Huolto, reppupyörä ja ruokahuolto pelasi koko viikonlopun niin oli hyvä keskittyä olennaiseen, Roni Salin kertoi.