16.04.2021

Juupaluoman veljekset lähtevät taistelemaan EM-sarjan avauksessa Italiassa

Enduron EM-sarjan avausosakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Italian Castel di Torassa ja mukana ovat myös Kytönen Motorsportin veljekset Peetu ja Pyry Juupaluoma. Nuorempi veljeksistä Pyry kilpailee U21-luokassa Husqvarnan TC125-pyörällä ja vanhempi Peetu Junior E2-luokassa Husqvarnan TE250i-pyörällä. Pyry oli U21-luokan EM-sarjassa kaudella 2019 neljäs, kun koko EM-sarja jäi ajamatta viime kaudella koronavirusepidemian takia, mutta nyt nuorempi Juupaluoma lähtee kilpailuun yhtenä luokkansa ennakkosuosikkina.

- Hyvä fiilis on lähteä viikonloppuun. Pätkät näyttää oikeasti hyvältä ja toivottavasti keli pysyy hyvänä. Melko vähän on peltoa, mikä on hyvä mun kannalta, kun en siitä kauheasti tykkää, Pyry Juupaluoma kertoi.

Kaudella 2019 EM-pronssille U21-luokassa ajanut Peetu Juupaluoma vaihtoi isompaan pyörä kokoon jo viime kaudella ja kilpailee nyt Junior E2-luokassa taistellen tiukasti palkintokorokepaikasta viikonloppuna.

- Hyvillä fiiliksillä lähdetään kilpaileen. Kaikki pelaa ja pätkät näyttävät hyviltä. Huomenna vedetään, Peetu Juupaluoma kertoi.

Viikonlopun kilpailuja voi seurata livetulospalvelun kautta täältä.