03.07.2021

Juupaluomat luokkavoittoihin Jämsän SM-endurossa

Kytönen Motorsportin Peetu Juupaluoma ajoi SM E2-luokan voittoon lauantaina Jämsässä, joka on Jämsän seudun moottorikerhoa edustavalle Mäntässä asuvalle nuorukaiselle kotikilpailu. Yleiskilpailussa Juupaluoma oli viides ja taipui juuri nuoremmalle veljelleen 11 sekuntia, kun niin ikään Kytönen Motorsportia edustava Pyry Juupaluoma ajoi yleiskilpailussa neljänneksi ja oli kovatasoisessa SM E1-luokassa kolmas sekä ajoi voittoon U20-luokassa.

- Päivä alkoi hyvin, mutta sitten muutamat lipat ja vähän yli yrittämistä toisella kierroksella. Viimeinen menikin jo paljon paremmin ja kokonaisuudessa päivä oli hyvä. Kiitos tiimille ja huolto porukalle, SM E2-luokan voittaja Peetu Juupaluoma kertoi.

- Kaikin puolin hyvä päivä! Ajo kulki hyvin alusta asti ja pystyin ajamaan omaa tasaista ajoa koko päivän. Kierroksen ensimmäinen pätkä oli joka kierros vaikea minulle, mutta tulokseen olen tyytyväinen. Huolto toimi hienosti ja siitä iso kiitos tiimille sekä huollolle, tyytyväinen Pyry Juupaluoma kertoi.

Riihimäkeläinen Roni Salin kaatui toisella kierroksella lyöden hieman päätään samalla ja hävisi siinä muutaman sijoituksen ollen yleiskilpailussa yhdeksäs sekä SM E1-luokassa kuudes. Tiimiin tälle kaudelle liittynyt Niko Puotsaari ajoi SM E1-luokassa kahdeksanneksi ja oli yleiskilpailussa loistavasti sijalla 11 sekä U20-luokassa neljäs.

- Ei ollut oikein hyvä päivä tänään ja oli aika rankka kisa. Kierroksen ensimmäinen erikoiskoe söi mehut heti alusta lähtien sekä parit isot lipat lähtivät, jotka verottivat tulosta. Kiitoksia tiimille ja huollolle, pettynyt Roni Salin kertasi päivän jälkeen.

- Ajo tuntui koko päivän hyvältä ja ensimmäisen kierroksen jälkeen alkoi vauhtikin kasvaa. Viimeisellä kierroksella sain kirittyä vielä muutamia kavereita kiinni. Kokonaisuudessa hyvä päivä ja tulos. Kiitos tiimille ja huollolle, loistavan tuloksen ajanut Niko Puotsaari kertoi.

Seuraavaksi Kytönen Motorsport kuljettajat ovat vauhdissa kahden viikon päästä enduron MM-osakilpailussa Virossa.