09.04.2017

Kytönen ja Malin vauhdissa Baltic cupissa

Kytönen Motorsportin motocross kuljettajat Roni Kytönen ja Wiljam Malin jatkoivat valmistautumista kauteen tällä viikolla Latviassa KTM ja Husqvarna Nordicin harjoitusleirillä. Molemmat nuorukaiset osallistuivat myös tänään sunnuntaina ajettuun Baltic Cupin avauskilpailuun Latvian Kegumsissa.

Aamun aika-ajossa Kytönen oli neljäs ja 125- kuutioisella pyörällä ajanut Malin 23. Ensimmäisessä erässä Kytönen ei päässyt aivan haluamaansa vauhtiin ja oli maalissa kuudessa, kun Malin ajoi samalla hienosti myös sijalle 15. Toisessa erässä molemmat kuljettajat olivat hieman vaikeuksissa, kun Kytönen kolaroi hieman lähdössä ja oli maalissa 12. Malin oli kaatunut myös kertaalleen ja tuloksena 20.

Kolmannessa erässä Kytönen kaasutteli kuudenneksi ja Malin sijalle 18.

- Kisa oli pääosin hyvä ja varsinkin oli mukava huomata, että startit onnistuivat. Nyt muutamia pikkuasioita korjaamaan, jotta ollaan kovassa lyönnissä EM-avauksessa Italiassa, Kytönen kertasi kilpailun jälkeen.

- Aika-ajossa 23. sija ja oon ihan tyytyväinen vaikka en ihan täydellistä kierrosta saanutkaan. Ekassa erässä 15. otin hyvän lähdön vaikka piikillä joutui antamaan hieman tasoitusta, mutta oli hyvää. Tokassa erässä kaaduin kerran ja jäin toisen kuljettajan kanssa jumiin. Kolmannessa erässä ihan hyvä ajo ja maalissa 18, Malin kertasi päiväänsä.