30.05.2019

Kytönen luokkavoittoon Myrskylässä

Enduron SM-sarjan kesäkauden avaus ajettiin tänään Myrskylässä aurinkoisessa kelissä, mutta kuitenkin melko kuraisella reitillä. Kytönen Motorsportin Roni Kytönen ajoi A1-luokan selvään voittoon ja yleiskilpailussa toiseksi. Tiimikaveri Peetu Juupaluoma ajoi A1-luokassa neljänneksi ja U20-luokassa toiseksi. Roni Salin oli A2-luokassa seitsemäs ja yleiskilpailussa 14. Tiimin nuorimmalla kuljettajalla Pyry Juupaluomalla ei ollut tänään paras päivä ja nuorukainen oli U20-luokassa seitsemäs sekä B1-luokassa toinen. Antti Hellsten joutui jättämään Myrskylän osakilpailun väliin sairastumisen takia.

- Koko päivä suhteellisen samanlaista ”tusaamista”. Kaksi kertaa kaaduin sekä kahdesti upotin. Reitti oli todella surkea, mutta tulokseen ihan tyytyväinen, Roni Kytönen kertoi.

- Ihan ok päivä. Ensimmäiseen huoltoon asti tuli tosin hyvin, mutta sitten loppukierros oli aika hakemista. Loppupäivä tuli kuitenkin aika hyvin eikä päivään mahtunut, kun yhdet lipat, Peetu Juupaluoma kertoi.

- Aika vaihteleva päivä. Viisi kertaa tuli kaaduttua päivän aikana pätkillä, joten aika runsaasti tuli takkiin niissä. Reitti ei oikein ollut mieleinen, mutta kokemusta rikkaampana taas. Ei muuta kuin kovaa treeniä lisää, Roni Salin kertoi.

- Huono päivä. Ajo ei kulkenut eikä pätkät sopinut minulle ollenkaan. Kolme kertaa olin jumissa ja niissä meni paljon aikaa, pettynyt Pyry Juupaluoma kertoi.

Kytönen Motorsport kuljettajien kausi jatkuu kesäkuun toisena viikonloppuna Karkkilassa motocrossin SM-sarjan toisella osakilpailulla.