11.05.2019

Kytönen MM-endurossa jälleen neljäs lauantaina

Roni Kytönen ajoi Enduron MM-sarjassa jälleen J1-luokassa neljänneksi, kun Espanjassa on juuri saatu ajettua kauden viides päivä maaliin. Kytösen päivä alkoi hieman haasteellisesti, kun hän kaatui heti ensimmäisellä erikoiskokeella. Tämän jälkeen Kytönen Motorsport-kuljettaja nosti pikku hiljaa sijoitustaan ylöspäin ja vaikka viimeisellä erikoiskokeella jämsäläinen ajautui vielä lippusiimoihin, niin ei tulokseen enää vaikuttanut. Maalissa Kytönen siis J1-luokassa neljäs ja Junior-luokan kokonaistuloksissa kuudes.

- Päivä alkoi vähän nihkeästi, kun kaaduin ensimmäisellä pätkällä. Muuten tuli koko päivän aika tasaisesti ja suhteellisen virheettömästi. Viimeisellä pätkällä ajoin vielä lippusiimoihin ja molemmat jarrut hukkuivat hetkeksi, joten se tuotti vähän hankaluuksia, Kytönen kertasi päiväänsä.

Huomenna Espanjassa starttaa toinen kilpailupäivä paikallista aikaa kello 9.00. Muista suomalaisista Eemil Helander keskeytti Junior-luokassa, Hugo Svärd oli neljäs Youth-luokassa ja Eero Remes seitsemäs E2-luokassa.