24.02.2017

Kytönen Motorsport jatkaa enduro kautta täydellä miehistöllä

Endurossa ja motocrossissa kilpailukautensa avannut Kytönen Motorsport jatkaa kautta viikonloppuna Enduron U20- luokan toisella osakilpailulla Kangasalla sekä aikuisten SM- sarjan avausosakilpailulla Riihimäellä. Lauantain U20- luokan kilpailussa ovat mukana sarjajohtaja Hugo Svärd Laaksonen sekä motocrossin kilpailukautensa viime viikonloppuna avannut Roni Kytönen. Kytönen kilpailee sunnuntaina myös Riihimäellä Antti Hellstenin, Henric Stigellin, Marko Tarkkalan ja Eemil Pohjolan kanssa.

Svärd Laaksonen ajoi viime viikonloppuna Tohmajärvellä U20- luokan avausosakilpailussa ylivoimaiseen voittoon ja lähtee Kangasalan kilpailuun yhtenä ennakkosuosikkina, mutta myös Kytönen on vahva voittaja suosikki hyvin sujuneiden alkukauden kansallisten kilpailuiden jälkeen. Ensimmäinen kuljettaja lähtee Kangasalla reitille kello 9.01.

Riihimäen aikuisten SM- sarjan avausosakilpailuun lähtee Kytönen Motorsportilta vahva viisikko, kun mukana on kaksi viime vuoden Suomen mestaria Antti Hellsten A2- luokassa ja Marko Tarkkala A3- luokassa.

A1- luokassa nähdään varmasti mielenkiintoinen taistelu, kun Stigell haastaa viime vuoden Maailman mestari Eero Remestä ja entä millaiseen suoritukseen yltää nuori Roni Kytönen Husqvarnan TC 125- pyörällä. A2- luokan voitosta taistelevat ennakkoon koviten Hellsten ja Pohjola, mutta kovaa vastusta antavat varmasti myös loukkaantumisen jälkeen kilpailuihin palannut Toni Eriksson ja paluuta tekevä Roni Nikander. A3- luokassa Marko Tarkkalaa lähtee haastamaan viime vuoden maailman mestari Steve Holcombe ja Aleksi Jukola.

Sunnuntaina Riihimäellä ensimmäinen kuljettaja starttaa reitille kello 9.01