25.03.2017

Kytönen Motorsport kovassa tahdissa Päijänteellä

Kytönen Motorsport kovassa tahdissa Päijänteellä

Enduron MM- sarjan avausviikonlopun toinen puolisko ja samalla Päijänteen ympäriajon lauantaipäivä on saatu ajettua. Kytönen Motorsportin Eemil Pohjola ajoi luokka voittoon ja on yleiskilpailussa toisena viime vuoden maailmanmestarin Eero Remeksen perässä. Henric Stigell oli myös hyvässä vauhdissa lauantaina heti aamusta asti ja piti E2- luokan kakkospaikkaa vahvasti hallussaan sekä samalla yleiskilpailun kolmospaikkaa ennen tiimikaveri Antti Hellsteniä, joka teki hyvää nousua iltapäivän erikoiskokeilla. Riihimäen konkari Marko Tarkkala on lauantain jälkeen yleiskilpailussa kolmantena

Kytönen Motorsportille kolme luokkavoittoa

Kytönen Motorsport nappasi lauantaina neljästä luokasta kolme luokka voittoa, kun Hellsten hallitsi Enduro GP:tä, Pohjola Enduro Junior:ia ja Hugo Svärd Enduro Youth- luokkaa. Stigell ja Tarkkala ajoivat vielä tämän lisäksi molemmat toiseksi omissa luokissaan Stigell E2- ja Tarkkala Enduro GP- luokassa sekä Roni Kytönen oli kolmas Enduro Youth- luokassa.

- Päivä meni ihan hyvin. Aamulla koneen pultit löystyi ja luulin jo hetken, että koneessa on jotain vikaa. Paljon oli myös  ohitettavia pätkillä ja se sotki aika paljon ajoa.  Tyytyväinen täytyy olla kuitenkin, kun tänään tuli täydet MM- ja SM- pisteet, Pohjola kertasi lauantai päivää.

- Aamun ekalla pätkällä meni kädet vähän jumiin ja aamupäivällä tuli muutenkin vähän puristettua liikaa. Jämsän huollon jälkeen pätkät sujui hyvin,  Enduro GP- luokan voittaja Hellsten kommentoi.

Tulokset:

Yleiskilpailu:

 1. Eero Remes
 2. Eemil Pohjola +02:11
 3. Antti Hellsten +02:27
 4. Henric Stigell +02:50
 5. Marko Tarkkala +03:51

Enduro GP:

 1. Antti Hellsten
 2. Marko Tarkkala +01:23
 3. Aleksi Jukola +01:56

E2:

 1. Eero Remes
 2. Henric Stigell +02:50
 3. Pascal Raechenecker +04:59

Enduro Junior:

 1. Eemil Pohjola
 2.   Davide Soreca +07:53
 3.   Mikael Persson +08:07

Enduro Youth:

 1. Hugo Svärd
 2. Hermanni Haljala +01:12
 3. Roni Kytönen +01:32