23.03.2017

Kytönen Motorsport lähtee hakemaan menestystä Päijänteeltä

Perinteinen Päijänteen ympäriajo ajetaan tänä vuonna Enduron MM- sarjan avausosakilpailuna maaliskuun viimeisenä viikonloppuna 25.-26.3. Kytönen Motorsportilta kilpailuun lähtee kova kuusikko, kun mukana on viime vuoden voittaja Antti Hellsten sekä kakkonen Eemil Pohjola. Mukana ovat myös vuonna 2015 voittanut Marko Tarkkala sekä Henric Stigell, Hugo Svärd ja hyvässä vauhdissa edellisessä SM- osakilpailussa ollut Roni Kytönen.

Hellsten yhtenä ennakko suosikkina Enduro GP- luokkaan

Viime vuoden voittaja Antti Hellsten starttaa ennakkoon yhtenä kovimpana voittajasuosikkina enduro GP- luokkaan. Hellstenin tiimikaveri Marko Tarkkalalta voidaan odottaa myös hyviä suorituksia, sillä Tarkkala voitti kilpailun vuonna 2015.

Pohjola ennakko suosikkina EJ- luokkaan ja kaksikko Svärd - Kytönen EY- luokkaan

Viime vuoden Päijänneajon kakkonen ja alkukaudesta hyvässä vauhdissa ollut Eemil Pohjola lähtee vahvana ennakkosuosikkina Enduro Junior- luokkaan sekä taistelee varmasti myös yleiskilpailun voitosta. Enduro Youth- luokassa Kytönen Motorsportilla on myös vahva miehitys, kun Hugo Svärd ja Roni Kytönen lähtevät taistelemaan voitosta. Molemmat ovat vahvoja voittaja ehdokkaita Youth- luokassa. Henric Stigell osallistuu E2- luokkaan ja taistelee varmasti myös palkintokoroke sijoituksesta.

Päijänteen ympäri ajo starttaa Vierumäeltä lauantaina kello 7:01 ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä Malmin lentokentälle Helsingissä.