25.02.2017

Kytönen Motorsportille kaksoisvoitto Kangasalalla

Enduron U20- luokan SM-sarjan toinen osakilpailu kaasuteltiin tänään Kangasalalla. Avausosakilpailun jälkeen pistejohdossa oli Hugo Svärd Laaksonen. Kangasalan osakilpailuun toi lisäväriä kuitenkin avausosakilpailun väliin jättänyt Roni Kytönen.

Aamupäivän kolmen ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen johdossa oli Kytönen, kun Svärd oli kuudentena. Seuraavalla kolmella erikoiskokeella Kytönen Motorsportin kuljettajat kiristivät vauhtiaan Kytösen johtaessa ja Svärdin noustessa toiseksi. Seitsemännellä erikoiskokeella Kytönen kaatui ja Svärd nousi jo seitsemän sekunnin päähän. Kahdella viimeisellä pätkällä kaksikolla oli kova taistelu voitosta, joka kääntyi lopulta Kytösen voittoon yhdeksän sekunnin turvin.

- Ihan hyvä päivä Kangasalalla vaikka muutama kaatuminen mahtui päivään. Ajo kulki kohtuullisesti ja täytyy huomenna yrittää parantaa, että saa ajoa rennonmaksi Riihimäellä, kertasi päivän voittaja Kytönen.

- Mulla meni päivä ihan hyvin. Aamulla ajo oli vähän jäykkää, mutta alkoi sujumaan paremmin päivän mittaan ja kova taisteluhan tästä tuli Ronin kanssa, Svärd kertoi päivän jälkeen.

Kytönen ja Svärd ottivat myös yleiskilpailussa kaksoisvoiton. Kytönen Motorsport jatkaa kilpailuja huomenna viiden kuljettajan voimin Riihimäellä aikuisten SM-sarjan avausosakilpailussa.

U20:                                                                               Yleiskilpailu:

  1. Roni Kytönen                                                           1. Roni Kytönen                 
  2. Hugo Svärd Laaksonen +00:09                                2. Hugo Svärd Laaksonen   +00:09
  3. Kosti Kirjavainen          +00:20                                3. Kosti Kirjavainen            +00:20
  4. Antti Ahtila                   +00:59                                4. Antti Ahtila                     +00:59
  5. Juho Kaitanen               +01:05                                5. Juho Kaitanen                 +01:05