26.03.2017

Kytönen Motorsportilta huima MM-avaus

Enduron MM- sarjan avausviikonloppu on saatu ajettua ja samalla Päijänteen ympäriajo. Kytönen Motorsportin kuljettajat olivat huimassa vireessä vieden kahdeksasta mahdollisesta luokkavoitosta viisi. Antti Hellsten voitti Enduro GP- luokan molempina päivinä näytöstyyliin ja Marko Tarkkala oli lauantaina kakkonen. Eemil Pohjola hallitsi Enduro Junior- luokkaa molempina päivinä ja Hugo Svärd voitti lauantaina Enduro Youth- luokan Roni Kytösen ollessa kolmas. Henric Stigell ajoi E2- luokassa myös hienosti toiseksi ja kolmanneksi.

Pohjola sarjajohdossa Espanjaan

Eemil Pohjola jatkaa MM- sarjaa seuraavaksi Espanjan osakilpailulla neljän viikon päästä pistejohtajana. Hellsten johtaa myös Enduro GP- luokkaa täysillä pisteillä, mutta tämän hetkisen suunnitelman mukaan hän ei ole koko sarjaa kiertämässä. E2- luokassa Stigell jatkaa sarjapisteissä toisena Espanjaan ja Hugo Svärd Enduro Youth- luokassa myös toisena.

- Tänään vedin nelospätkällä puuhun, mutta mies ja pyörä pysyivät ehjänä. Viikonlopusta tuloksena kaksi Enduro GP- päivä voittoa, joten todella hienosti meni, kommentoi Hellsten sunnuntaina Malmin lentokentällä kilpailun jälkeen.

- Reitti oli lopussa aika kulunut ja joutui vähän varomaan, ettei riko pyörää syvissä urissa. Kymppi pätkällä ajoin myös vähän harhaan, mutta muuten päivä tuli ihan hyvin ja tietysti koko viikonloppuun olen tosi tyytyväinen, Enduro Junior- luokan voittanut Eemil Pohjola kertasi sunnuntaipäivän jälkeen.

Tulokset:

Yleiskilpailu:

 1. Eero Remes
 2. Antti Hellsten +01:10
 3. Steve Holcombe +01:49
 4. Phillips Matthew +02:10
 5. Nathan Watson +02:27

Enduro GP:

 1. Antti Hellsten
 2. Steve Holcombe +00:38
 3. Phillips Matthew +00:59

E2:

 1. Eero Remes
 2. Josep Garcia +02:54
 3. Henric Stigell +03:10

Enduro Junior:

 1. Eemil Pohjola
 2.   Davide Soreca +04:48
 3.   Henry Olenius +04:53

Enduro Youth:

 1. Hermanni Haljala
 2.  Emil Jonsson +01:24
 3. Antti Ahtila +01:53
 4. Hugo Svärd +02:11

Roni Kytönen Kesk.