15.08.2021

Matikainen neljäs SM-motocross osakilpailussa Alavudella

Kytönen Motorsportin Juuso Matikainen ajoi tänään Alavudella SM-motocross osakilpailussa neljänneksi. Husqvarna-kuljettaja ajoi hienosti päivän avauserässä kolmanneksi, mutta taipui toisessa erässä heikon lähdön jälkeen neljänneksi ja oli näin päivän yhteispisteissä neljäs. Alavudella piti aiempien osakilpailujen tapaan ajaa myös superfinaali lähtö, mutta raju sade sotki suunnitelmat ja teki radasta ajokelvottoman, joten tuomaristo päätti, että superfinaali jouduttiin perumaan.

- Aamun aika-ajossa ajo oli tahmeaa eikä saanut hyvää rytmiä päälle yöllisten sateiden kastelemalla radalla. Ensimmäisessä erässä hyvän lähdön jälkeen ajo oli hyvää ja sain ajettua varman kolmossijan. Sitten toisessa erässä Alavuden rata näytti hieman myös haastavuutensa, kun ohittaminen oli todella vaikeaa yksi linjaisella radalla, Matikainen kertoi päivän jälkeen.

Husqvarna-kuljettaja nousi kuitenkin Alavuden osakilpailun pisteiden ansiosta SM-sarjassa kolmanneksi ennen kauden päätös osakilpailua, mikä ajetaan syyskuun alussa Vantaalla.