20.02.2019

Peetu Juupaluoma Mika Ahola stipendiaatiksi

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniori kuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000€.

Viime kauden U20 SM-sarjan kolmen kärki sisälsi kaksi kuljettajaa, jotka on valittu jo aikaisemmin stipendiaatiksi, joten tällä kertaa sarjassa kolmanneksi tullut Peetu Juupaluoma pääsee ajamaan tällä kaudella stipendiaattina. Kytönen Motorsport tiimissä kilpaileva Juupaluoma on aloittanut kautensa vahvasti ja johtaa U20-luokan SM-sarjaa puhtaalla pelillä. Aikuisten E1-luokan SM-sarjassa Juupaluoma on tällä hetkellä toisena.

- Olen todella iloinen tästä ja tämä on suuri kunnia päästä jatkamaan Mika Aholan jalanjälkiä enduron parissa kohti maailman kärkeä stipendiaattina, Juupaluoma kertoi.

Kauden aikana Juupaluoman nimen perässä lähtöluettelossa tulee lukemaan Mika Ahola, joka merkitsee stipendiaatin lisäksi, että kyseessä on nuori nopea kuljettaja. Juupaluoma tulee SM-sarjan lisäksi kilpailemaan myös U21-luokan EM-sarjassa.

Mika Ahola

6 Päijänteen ympäriajon voittoa

5 Perättäistä MM-kultaa endurossa

Historian vanhin maailman mestari endurossa

Historian nuorin Päijänteen ympäriajon voittaja 

Nukkui pois vuonna 2012