04.03.2017

Pohjola ylivoimaiseen voittoon Jämsässä

Aikuisten SM- sarjan toinen kilpailu kaasuteltiin tänään Jämsässä komeassa pakkaskelissä. Kytönen Motorsportin Eemil Pohjola hallitsi päivää suvereenisti ollen yleiskilpailun nopein kaikilla pätkillä lukuun ottamatta yhtä pätkää. Tiimin kuopus Roni Kytönen loisti myös tänään ja oli yleiskilpailun kolmas Husqvarnan TX 125 pyörällään. Yleiskilpailun kolmospaikkaa ja A1- luokan johdossa oli pitkään Lari Jukola, mutta kahdella viimeisellä pimeässä ajetulla erikoiskokeella Kytönen onnistui ohittamaan Jukolan ja nousemaan A1- luokan voittoon sekä samalla yleiskilpailun kolmanneksi. Antti Hellsten oli yleiskilpailun viides ja kärsi toisella kierroksella hieman kaatuilusta.

Kytönen hallitsi A1- luokkaa

Roni Kytönen ajoi hienon kilpailun tänään Lari Jukolan kanssa A1- luokan voitosta. Kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen Jukola oli tehnyt jo selvän eron Kytöseen, mutta kolmos pätkän kanssa taistellut Kytönen onnistui viimeisellä kierroksella kuromaan Jukolan eron kiinni ja nousi lopulta vajaan puolen sekunnin erolla A1- luokan voittoon. Antti Hänninen oli kolmas, Henric Stigell neljäs ja Hugo Svärd viides.

- Päivä meni tosi hyvin ja ei voi olla kuin todella tyytyväinen suoritukseen, iloitsi Roni Kytönen.

A2- luokassa jälleen kaksoisvoitto Kytönen Motorsportille

Kytönen Motorsportin Eemil Pohjola ja Antti Hellsten ajoivat edellisviikonlopun tapaan kaksoisvoittoon A2- luokassa. Tällä kertaa Pohjola oli parempi ja piti Jämsän nopeilla pätkillä kovaa vauhtia voittaen luokan lopulta yli kahden minuutin erolla Hellsteniin. Markus Michelsson oli kolmas.

- Päivä meni hienosti nappiin vaikka yhdellä pätkällä kaaduin. Muuten pätkät sopi hyvin mulle, kun oli tuollaista nopeeta ja jouheeta. Mukava oli laskea menemään, kertasi tyytyväinen Pohjola päivän jälkeen

           

Tarkkala A3- luokassa kolmas

A3- luokan kärkikolmikko oli sama kuin Riihimäellä, mutta tällä kertaa Henri Himmanen oli toinen ja Marko Tarkkala kolmas.

 

      A1:                                                       A2:

  1. Roni Kytönen                                 1. Eemil Pohjola      
  2. Lari Jukola +00:33                         2. Antti Hellsten       +02:16
  3. Antti Hänninen     +00:38               3. Markus Michelsson         +02:53
  4. Henric Stigell        +00:38
  5. Hugo Svärd            +01:45            

 

       A3:                                                     Yleiskilpailu:

  1. Aleksi Jukola                                1. Eemil Pohjola
  2. Henri Himmanen +02:37              2. Aleksi Jukola

      3. Marko Tarkkala        +02:52           3. Roni Kytönen