28.06.2019

Jatkaako Kytönen voittoputkeaan EM-sarjassa

Enduron EM-sarja jatkuu viikonloppuna Latvian Madonassa ja Kytönen Motorsportin nelikko on jälleen taistelemassa EM-pisteistä. 

Junior E1-luokkaa puhtaalla pelillä johtava Roni Kytönen lähtee jälleen hakemaan kahta päivä voittoa luokastaan, mutta samalla myös taistelemaan palkintokoroke sijasta yleiskilpailussa. Junior U21-luokassa Peetu Juupaluoma niin ikään taistelee viikonloppuna palkintokorokesijasta luokassaan. Juupaluoma on neljän ajetun päivän jälkeen EM-pisteissä kolmantena. Nuorempi veljeksistä Pyry Juupaluoma on pistetaulukossa tällä hetkellä yhdeksäntenä ja hän lähtee hakemaan Latviasta kauden parasta tulostaan. EM-sarjassa debyyttikauttaan ajava Roni Salin on Junior E2-luokassa kuudentena Slovakiassa toisena päivänä tulleen keskeytyksen jäljiltä.

Latviassa kilpailutapahtumat käynnistyvät lauantai aamuna kello 9.00 Suomen aikaa ja luvassa on kolmen kierroksen kilpailu, jossa yksi kierros sisältää crossi- ja endurotestin eli vain kaksi erikoiskoetta. Päivän oletettu kesto on viisi ja puoli tuntia.